Google Pixel modellerine talep yağmaya devam ediyor!

Google Pixel modellerine talep yağmaya devam ediyor!

Google Pixel akıllı telefon modellerine her geçen saniye daha fazla talep yağmaya devam ediyor, gelen son açıklamalara göre modellerin stoklarının tamamı ile tükendiği ve geçtiğimiz günlerde kalan stoklarında eridiği ifade ediliyor.

Kullanıcılar tarafından yoğun bir talep gösterilen ve gösterilen bu talep sonucunda ortaya çıkan isteğe stok yetiştiremeyen Google yeni atacak olduğu üretim adımları sayesinde Google Pixel modellerini tüm dünyaya sevk etmeye devam edecek, ancak şirketin yeni cihazlarını üretmesi ve bu cihazlarını hemen arkasından satışa sunması uzun bir süre alacak gibi görünüyor olurken cihazlara özellikle Amerika'da fazla talep gösterildiği, cihazların aslında tüm ülkelerdeki vatandaşlar tarafından Google markasına sahip olunduğundan dolayı ilgi gösterildiğine değinildi.

Şirketin yeni cihazlarının özellikle beyaz rengine talebin fazlası ile geldiği ifade ediliyor olmasına rağmen şirket bu konuda tüm modellere talep gelmeye devam ettiğini ve talepleri karşılamak konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacak olduklarını ifade ediyor. Şirkete göre Google Pixel modelleri ve Google Pixel XL modellerine gelen talep beklediklerinden fazla olurken bunun en büyük etkisinin ise 3.2 milyon dolarlık satın alınan televizyon reklamları gösteriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.