Google Play Store Nasıl Yüklenir? Google Play Store Neden İngilizce Oldu?

Google Play Store Nasıl Yüklenir? Google Play Store Neden İngilizce Oldu?

Google Play Store hakkında devamlı olarak yeni sorular gelmeye devam ede dursun son gelen güncellemeden hemen sonra Google Play Store yarısından daha fazla ingilizce oldu, peki bu sorun nasıl düzeltilir? Hep beraber çözüme ulaşalım...

Google Play Store başlı başına Android işletim sisteminin temellerinden bu yana devam eden bir market olarak görülüyor, yıllar içerisinde gelişen teknolojik yapısı sayesinde tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Google Play Store bir çok uygulama ve oyuna ev sahipliği yapması ile de biliniyor.

Ancak son gelen güncellemeden hemen sonra Google Play Store tamamen ingilizce yapısına büründü, bunun nedeni Google tarafından açıklanmadı ancak eski sürüm Google Play Store uygulamasının APK dosyasını cihazlarına yükleme yaparsanız direkt olarak Türkçe dil desteğine sahip olabilirsiniz. Google Play Store Türkçe dil desteğine sahip olmak için yapmanız gerekenler arasında ''Google Play Store Eski Sürüm APK'' yazıp Google.com.tr aramasında arama yapmanız yeterli olacak olmasına rağmen şirketin yeni uygulamasını eski sürümüne cihazınızın ayarlar kısmında yer alan uygulamalar bölümünde de ''varsayılana geri yükle'' diyerek Türkçe hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.