Google ucuz uçak bileti hizmeti sunmaya başlıyor!

Google ucuz uçak bileti hizmeti sunmaya başlıyor!

Google yakın zaman sonrasında tamamı ile ucuz uçak bileti hizmeti sunmaya başlayacak, Türkiye ve dünyada aktif olarak bir çok şirket tarafından sunulan ve yatırım yapılan sektöre Google tarafından da girilecek..

Şirket tarafından bu konularda yapılan herhangi bir açıklama olmamasına rağmen son günlerde gelen iddialara göre ilk etapta sadece Amerika'da aktif olacak olan önemli bir Google servisi daha sonrasında tüm dünyaya açılmaya başlayacak ve dünyada bir çok sektörden daha fazla para kazanan ucuz uçak bileti sektörünü yerle bir edecek gibi görünüyor.

Zira şirketin yeni geliştirecek olduğu bu sistem daha tam olarak yerine oturtulmuş bir sistem değil ve daha hala geliştirilmeye devam ediliyor, ancak sistem üzerinde yer alacak olan ciddi başarılı bilet buılma söz konusu olduğundan dolayı bir çok uçak şirketi daha fazla para kazanacak olurken bu sektörde aktif yayın hayatına sahip olan Google ise bir adım geriden girdiği sektörde kesinlikle lider bir hale gelecektir. Bundan ötürü şirketin bu servisini açar ise hem kullanıcılarını mağdur edecek olduğu hemde daha fazla kullanıcının nefretine maruz kalacak olduğu ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.