Google Wallpapers Tüm Android Kullanıcılarının Beğenisine sunuldu!

Google Wallpapers Tüm Android Kullanıcılarının Beğenisine sunuldu!

Google Wallpapers adlı uygulaması ile beraber son günlerde dikkat çekmeye devam ederken gelen açıklamalara göre yeni uygulama kullanıcılara fazlası ile rahatlıklar ve kolaylıklar sunuyor, uygulama üzerinden yüksek çözünürlükte görseller sunuluyor.

Google Wallpapers uygulamasını ilk olarak geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız haberlerde Android One kullanıcılarının cihazlarına indirebilecek olduklarını ifade etmiştik, bugün ise uygulama ile ilgili olarak gelen bilgiler neticesinde Google Wallpapers uygulamasının Android cihazların tamamı için gereken şartları sağlaması durumunda indirilebilir hale getirildiği açıklandı.

Google'ın son Android Amiral Gemisi Google Pixel Modelinin Su Dayanıklılık Testi İçin Tıklayın

Uygulama üzerinden cihazlarınıza özel olarak hazırlanan ve Google tarafından yapılan açıklama sonucunda Google Wallpapers uygulamasının tüm kullanıcıların cihazlarına özel olarak direkt olarak fotoğraflar ve duvar kağıtları indirmelerine izin vermeye yaradığının açıklamasında bulunuldu. Bir çok cihazda aktif olarak çalışan ve herhangi bir logoya yer vermediğini geçtiğimiz günlerde de açıkladığımız gibi ücretsiz olarak fotoğraflar ve duvar kağıtları indirmenize olanak sağlayan bir uygulama olarak cihazınızda durmasında fayda var. Uygulamayı ''Play Store = Google Wallpapers'' araması yaparak indirebilirsiniz. Google Play Store'dan uygulama nasıl indirilir hakkında detaylı bilgi içi tıklayınız

WALLPAPERS UYGULAMASI RESİMLERİ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.