Güvenli Samsung Galaxy Note 7 Alev Aldı

Güvenli Samsung Galaxy Note 7 Alev Aldı

Değişimleri devam eden Note 7'nin,yeni kutularında siyah kutucuk yer alıyor.Güvenli anlamı olan kutucuklu Note 7'de alev aldı.

Çinli Hui Renjie,iddialara göre geçtiğimiz hafta Galaxy Note 7 aldı.Çin'e gönderilen cihazların bataryalarının farklı bir şirket tarafından üretildiği ve bu yüzden değişim programı başlatılamamıştı.Yeni cihaz kutularının üstünde ise cihazın güvenli olduğunu belirten siyah kutucuk yer alıyor.

Renjie‘nin iddilarına göre Note 7 şarjdayken dumanlar yükselmeye başladığını ve kısa süre içinde telefon tamamen alev aldı. Yanmanın etkisiyle iki parmağını yaktığını ifade eden Renjie, MacBook’unun da zarar gördüğünü belirterek  Samsung’un olayı kapatmaya çalıştığını ileri sürdü. Renjie, olayın daha fazla kişiye ulaşması için fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Samsung'dan ise olayla ilgili açıklama henüz gelmedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.