Havalar Tekrar Isınmaya Başlıyor

Havalar Tekrar Isınmaya Başlıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstüne çıkacağı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının artarak, mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde seyredeceğini duyurdu.

Sıcaklığın yurt genelinde artacağını açıklayan meteoroloji yetkilileri,mevsim normallerinin altında olan hava sıcaklıklarının,cumadan itibaren iç ve batı kesimlerinden başlayarak artış göstereceği ve hafta içinde artışa devam edeceğini ifade etti.Ayrıca hava sıcaklıklarının 2-6 derece artacağı söylendi.Cuma gününde ükenin kuzeydoğusunda görülecek yağışların Trabzon,Rize ve Artvin'in kuzey ilçelerinde şiddetli olacağı tahminleri yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.