Hitit Üniversitesi, 13 Ülkeyle Erasmus İş Birliği Yapacak

Hitit Üniversitesi, 13 Ülkeyle Erasmus İş Birliği Yapacak

Hitit Üniversitesi, küresel ölçekteki iş birliği ağını genişletme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hitit Üniversitesi, küresel ölçekteki iş birliği ağını genişletme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çabalar kapsamında, Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen Erasmus Yükseköğretim Hareketlilik Projeleri'nin sonuçları açıklandı.

Hitit Üniversitesi, KA171 Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği projesi kapsamında, 7 farklı bölgeden 13 ülke ile ortak çalışmalar yapmak için hibe almaya hak kazandı. Bu gelişme, üniversitenin uluslararası alanda daha fazla görünürlük kazanmasını sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Proje sayesinde Hitit Üniversitesi; ABD, Arnavutluk, Azerbaycan, Bangladeş, Bosna-Hersek, Güney Afrika, Gürcistan, Karadağ, Kazakistan, Lübnan, Mısır, Nijer ve Ürdün'deki yükseköğretim kurumlarıyla akademik iş birliği kuracak. Bu iş birliği kapsamında, öğrenci ve personel değişimi programları düzenlenerek akademik bilgi ve deneyim paylaşımı hedefleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.