İmamlar referanduma ''evet'' kampanyası başlattı! İşte o video

Cübbelerini giydiler ve başkanlık sistemi referandumuna ''evet'' kampanyası başlattılar. Sosyal medyada hızla yayılan bu haber çoğu kişiden tepki aldı.

Sosyal medyada yayınlanan bu video çok konuşuluyor! Bir araya gelen imamlar cübbelerini giymiş ve referanduma evet diyerek siyasi düşüncelerini ortaya koyuyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı mevzuatında yer alan kanunlar gereğince bir imam ve din görevlisinin siyasi bir görüşü kamusal alanda açıkça belirtmesi yasak. Yani her imamın siyasi görüşü elbette olacaktır. Fakat bu şekilde bir araya gelip referandum için evet kampanyasında bulunan imamlar sosyal medyada oldukça fazla tapki almakta. Başkanlık sistemi referandumunda ''hayır'' diyecek olan vatandaşın bu imamlara bakış açısı, ülkemizde ki diğer imamlarıda etkileyecek gibi görünüyor. İşte çok konuşulan '' İmamlardan referanduma evet kampanyası '' videosu.
 

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar