Instagram Hikayeler Sekmesini Düzenlemeye Hazırlanıyor!

Instagram Hikayeler Sekmesini Düzenlemeye Hazırlanıyor!

Instagram tarafından yapılan açıklamalar sonucunda açıklanan bilgilere göre hikayeler sekmesinde bir takım düzenlemelere gidilecek ve bu düzenlemeler arasında en çok dikkat çekeni ise sekme tasarımı olacak.

Şirkete göre yeni sekme düzenlemesi şuan için daha hala üzerinde çalışılmaya devam edilen bir güncelleme olmasına karşın Instagram yeni uygulama güncellemesi sayesinde bu hizmeti kullanıcılarına kesin bir biçimde sunacak, nasıl ve ne gibi değişimler yapacak olduğu konusuna değinmeyen Instagram yetkilileri herkese açık olarak hikayelerin bu sekme üzerinde yer alacağını da ifade ediyor.

Son zamanlarda özellikle Facebook üzerinde aktif olan ve Google tarafından da Fotoğraflar uygulamasında uygulanmaya devam eden ''XX tarihli fotoğraf hikayeniz'' benzeri sistemin online fotoğraf medyası olarak görülen Instagram'a gelmesi kullanıcılar tarafından pek yadırganacak bir özellik değil. Buna ek olarak kullanıcılar gelen her özelliği Amerikan bazlı değerlendirmesi dolayısı ve yapının global olarak kullanılmasından ötürü beğendiklerini ifade ediyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.