Instagram İnsanların İntihar Etmesini Engelleyecek!

Instagram İnsanların İntihar Etmesini Engelleyecek!

Instagram atacak olduğu yeni adımlar ile beraber kullanıcıların kötü bir fotoğraf yayınlaması ve kendisini intihar edecek gibi gösteren bir durum ve fotoğraf paylaştığında herhangi bir kullanıcı tarafından ihbar edilmesi durumunda devreye girecek.

Şirketin yeni atacak olduğu adımlar sayesinde her geçen gün daha fazla gücüne güç kattığı bilinirken Instagram yeni sunacak olduğu akıl sağlığı desteği sayesinde kullanıcının olası bir intihar durumunu direkt olarak engelleyecek, kullanıcının bu durum sayesinde her ne kadar intihar etmesinin önüne geçilecek olsa da şirketin bu adımı sayesinde kullanıcılarına sunacak olduğu ek yenilikler ve özellikler sayesinde kullanıcıya özel bir mesaj gönderecek.

Gönderilecek olan bu mesaj sayesinde kullanıcının genel olarak durum mesajını hemen görmesini sağlayacak ve bildirim olarakta kullanıcının akıllı cep telefonuna bildirim paneli üzerinden okumasına izin verilecek, yaşamın güzel durum olduğunu ifade edecek olan Instagram bu sayede bir çok insanın ölmesini engelleyecek olurken kullanıcısına sunacak olduğu kaliteli hizmet ve başarılı hizmetler sayesinde daha fazla kullanıcı oranına sahip olabilecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.