Instagram Windows 10 İçin Uygulamasını Yayına Sundu!

Instagram Windows 10 İçin Uygulamasını Yayına Sundu!

Instagram uzunca bir süredir beklenen ve kullanıcıların ne zaman yayına alınacak olduğunu devamlı olarak sorduğu ''Instagram by Windows 10'' uygulamasını yayınladı.

Yayına alınan Instagram uygulaması ise kullanıcıları bir şekilde hayal kırıklığına uğrattı, uygulama üzerinde yer alan bir takım özelliklerin kullanıcılar tarafından kullanılmasının önüne geçen Instagram bu konuda kullanıcılardan cihazlarında bazı donanımsal özellikler olmadan fotoğraf çekemeyecek olmaları ve herhangi bir anı yayınlayamayacaklar olmasından ötürü tablet Windows 10 cihazlarında yer alan Instagram uygulamasından fotoğraf paylaşımına izin vermeyeceklerini ifade ediyor.

 

Ancak Windows 10 uyumlu olan ve ekranı dokunmatik herhangi bir çıkar tak bilgisayar veya tablete sahip iseniz direkt olarak Instagram by Windows 10 uygulaması üzerinden kameralı bir cihaz olması, ekranın dokunmatik olması durumunda fotoğraf paylaşımı yapabilir ve kolajlar oluşturabilirsiniz. Uygulama üzerinde yer alan bir takım özellikler daha yeni olması dolayısı ile normal akıllı telefonlara oranla daha yavaş ve daha fazla veri harcıyor olabilecek olduğu gibi bu konuda tarifeli mobil hat kullanıcılarının Instagram videolarını izlerken veri kullanımını devamlı olarak takip etmeleri önerilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.