İşte 6 Mayıs 2017 tarihi ve sonrası için benzin fiyatları!

İşte 6 Mayıs 2017 tarihi ve sonrası için benzin fiyatları!

Doların Türk Lirası karşısındaki değerindeki değişmeler benzin fiyatlarına doğrudan etki etti. İşte 2017 son dakika benzin fiyatları.

Akaryakıt fiyatları üzerinde etkisini gösteren başlıca faktörlerden birisi Dolar olarak bilinmektedir. Dolar'ın TL karşısındaki değerinde ki yükselme ve azalmalar sonucu doğru orantıyla benzin fiyatları da bundan etkilenmekte. Son iki hafta içerisinde benzin fiyatlarında büyük bir oynama söz konusu. Benzinli araç sahipleri ''Benzin fiyatları düşecek mi?'' sorusunun cevabını merak ediyor. İşte haberimizin detayları...

Özellikle büyükşehirlerden Ankara, İstanbul, Bursa ve İzmir benzin fiyatları merak edilen sorular arasında. Araç kullanımının yaygın olarak en çok kullanıldığı bölgelerde benzin fiyatları ne kadar? Benzin fiyatları düşer mi? BP benzin fiyatları, Shell benzin fiyatları, Petrol Ofisi benzin fiyat listesi, Türkiye Petrolleri benzin fiyatları için haberimizi okumaya devam edin.

İşte 6 mayıs 2017 tarihinden itibaren benzin fiyatları şu şekilde;
İstanbul benzin fiyatları 5.04/lt
Ankara benzin fiyatları 5.09/lt
İzmir benzin fiyatları 5.07/lt

 Petrol dağıtım firmaları benzin fiyatları konusunda rekabet ve diğer koşullar nedeniyle akaryakıt fiyatlarında değişiklik göstermektedir. Örnek verilecek olursa Petrol Ofisinde litresi 5.11 den satılan benzin, Opet benzin fiyatları ele alındığında 10 kuruş kadar fark yaratıyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.