İzmir'in Rent A Car firması Dokay Rent A car'dan Egiad mensuplarına İndirim Fırsatı

İzmir'in Rent A Car firması Dokay Rent A car'dan Egiad mensuplarına İndirim Fırsatı

Online günlük kiralama ve ikinci elden araç alımlarında değerlendirilebilecek özel bir indirim kampanyası için iki deneyimli kuruluş bir araya geldi.

Ege’nin araç kiralama sektöründeki öncü isimlerinden DOKAY Rent A Car’dan, EGE GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ (EGİAD) mensuplarına özel sunulacak kurumsal iş birliği kampanyası, yüzde 37 indirim fırsatı ile resmiyete kavuştu.

Araç kiralama sektöründe 25 yıllık tecrübenin sahibi Dokay Rent A Car, sivil toplum dünyasında benzer deneyime sahip EGE GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ (EGİAD) ile önemli bir iş birliği yaptı.

Dokay Rent A Car’ın, EGİAD mensuplarına sunacağı avantajlı indirim fırsatlarından yararlanılması adına, 11 Ekim Pazartesi günü EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve Dokay Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Özen tarafından imzalanan protokol ile özel indirim kampanyası resmiyet kazanmış oldu.

Dokay Rent A Car’ın birbirinden avantajlı fiyat indirimlerinden faydalanacak olan EGİAD Derneği personeli, dernek üyeleri ve üye çalışanlarına sunulacak fırsatlardan yararlanmak için, günlük araç kiralama ile ikinci el araç alımı gerçekleştirmek yeterli olacak.

Online günlük kiralama gerçekleştiren tüm EGİAD Derneği mensubuna, “EGİAD” indirim kodu ile ödeme ekranında yüzde 30 online ödeme indirimi yapılırken, kampanyaya ilave, yüzde 7 indirim desteği ile ofiste öde fiyatına göre toplamda yüzde 37 indirim fırsatı sunulacak.

Yine günlük araç kiralamasında; (İzmir Havalimanı, İzmir Alsancak, İzmir Karşıyaka, İzmir Bayraklı ve Sakız Adası) ofislerinden yapılacak kiralamalarda, ofiste öde fiyatına göre yüzde 37 oranında indirim fırsatı sunulurken, ikinci elden araç alımlarında, “Ücretsiz ozon temizliği”, “Ücretsiz pasta-cila” ve yüzde 50 indirimli “Seramik kaplama” hizmeti verilecektir.

İkinci elden taşıt alımı yapan EGİAD mensuplarına özel, 5 kullanım ile kısıtlı olmak üzere, 3 saate kadar Dokay otoparklarından sunulacak, “Ücretsiz otopark hizmetleri”, İzmir Punto Residence, Gürel Residence, Folkart Tower otoparklarında sağlanabilecek.

DOKAY Rent A Car HAKKINDA

DOKAY, 25 yılı aşkın deneyim ve birikimle araç kiralama sektöründe hizmet vermekte olup, çeşitli marka ve modellerden oluşan araç parkı ile araç kiralama hizmeti vermektedir. DOKAY, bireysel ve kurumsal müşterilerinin günlük ve aylık kısa dönem araç kiralama ihtiyaçlarına Dokay Rent A Car markasıyla, 12 aydan 48 aya varan uzun dönem operasyonel araç kiralama ihtiyaçlarına Dokay Filo Kiralama markasıyla hizmetler sunmaktadır.

Dokay Filo Kiralama

Dokay Filo Kiralama, 2005 yılında operasyonel filo kiralama sektöründe hizmet vermeye başladı. Kuruluşunun ilk yılında sektöre hızlı ve güçlü bir şekilde giriş yapan Dokay Filo Kiralama; bugün 4000'den fazla araç parkı ile sürdürülebilir ve karlı büyümesine devam ediyor. Müşteri memnuniyeti odaklı sürdürülebilir büyüme anlayışı doğrultusunda operasyonel filo kiralama sektöründe yeni bir vizyon yarattı.

Türkiye’nin her noktasında müşterilerini hızlı ve sorunsuz hizmetlerle buluşturan Dokay Filo Kiralama, “Mutlu Müşteri” hedefi ile her geçen gün operasyonel alt yapısını güçlendirmektedir.

Operasyonel filo kiralama sektöründe faaliyet gösterdiği 9 yıl içerisinde güvenilirliğin adresi oldu. “Söz verdiysek yaparız” anlayışı ile çalışanlarından müşterilerine kadar tüm değer zincirine aynı güveni tahsis etmektedir. Sadece kiralamak değil, kiralama süresince müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını kendi sorunları gibi gören çalışanları sayesinde sektörde farklılığın merkezi haline geldi.

En uygun fiyatlar ile en kaliteli hizmetleri bir araya getirme başarısını gösteren Dokay Filo Kiralama, kısa süre içerisinde Türkiye’nin lider operasyonel filo kiralama şirketleri arasına girmeyi başardı. Dokay Filo Kiralama binlerce müşterisi ve araç parkı ile Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde lider konumunu korumaktadır.

Dokay 2. El

Dokay 2. El, her marka ve modeldeki yüzlerce aracı ile hayalleri karşılayan bir anlayışına sahip. İkinci el araç sektöründe uzman eksperleri sayesinde, araçları en ince detayına kadar kontrol ederek araçların iyi yönlerini paylaşabildiği gibi hatalı kısımlarını da paylaşabilen özgüvenli bir anlayışa sahiptir.

Dokay Otopark

Dokay güvencesi ile müşterilerine, şehir hayatını kolaylaştıran güvenli ve rahat kurumsal otopark hizmetleri sunmaktadır. İzmir’de bulunan Punta Residence, Gürel Residence, Kahramanlar katlı otoparkları ve Tekel otoparkında müşterilerin araçlarını 7 gün 24 saat kapalı devre güvenlik kameraları, yangın alarm sistemleri ve görevli personeliyle korumaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.