Kararlı Sürümüne Play Store Geldi

Kararlı Sürümüne Play Store Geldi

Google cihaz kullanıcıları artık Google Play Store'un tadını çıkarabilecek!

Google'ın mağazası Google Play Store'u şimdiye kadar Chrome işletim sisteminin beta sürümünde kullanmanız mümkündü. Bugünden itibaren "kararlı" sürümünde Play Store'u kullanmamıza imkan sağlandı.

Chrome OS'un en son kararlı sürümüne eklenen Google Play Store, Acer Chromebook R11 ve Asus Chromebook Flip ile birlikte çalışıyor. Şimdilik bu iki cihaza sahip olmayanlar beklemek zorunda kalacak.

Güncellemenin yenilikler arasında, OS'ta çalıştırabileceğiniz uygulamaları gösteren Play Store'un beta sürümü bulunuyor. Bu tür uygulamalar daha iyi çalışıyorlar.Başlangıçta Google Play Store devre dışı görünüyor. Etkinleştirmek için Settings - "Enable Google Play Store on your Chromebook" etkinleştirmeliyiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.