Karkamış’ta Gamze Özçelik Sürprizi

Karkamış’ta Gamze Özçelik Sürprizi

Fırat Kalkanı Operasyonu’nun yapıldığı Karkamış’ı ziyaret eden Oyuncu Gamze Özçelik askerlere moral verdi. Askerlerle birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşırken altına anlamlı mesajlar yazdı.

Fırat Kalkanı Operasyonu’nun devam ettiği Karkamış’a ziyarete giden Gamze Özçelik askerlere moral vererek destek oldu. Sosyal medyada askerlerle birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafın altına attığı yorumda şehitleri de unutmadı.

Askerlerle birlikte çekindiği fotoğrafın altına yaptığı yorum :"İki gün önce Cerablus Karkamış sınırındaki Fırat kalkanı operasyonunun yürütüldüğü harekât merkezine çok yakın bir bölgede tanıştık resimdeki rütbeli askerlerimizle. Efendiliklerine, vatan ve insan sevdalarına, cesaretlerine hayran kaldık. Bugün ise bir kez daha #hakkari #mardin ve #van 'dan gelen şehit haberlerini duyunca inanılmaz bir üzüntü yaşadım. Hele hele birileri masa başında oyunlar hazırlar, birileri günlerini boş ve şımarıkça geçirirken, sınırdaki görevdeki helal süt emmiş evlatların sırf orada umut olmak, rıza kazanmak için hayatını kaybetmesi, anaların babaların yüreğine ateş düşmesi büyük bir acı sapladı kalbime.. Rabbim tüm hakk uğruna kaybettiklerimizin şehitliğini kabul etsin, ailelerine sabır versin, mekânlarını peygamber efendimiz (s.a.v) 'e komşu eylesin… amin"

Gamze Özçelik sosyal sorumluluk adına Gaziantep’in Nizip ilçesinde de Suriyeli sığınmacıları ziyarete gitmişti ve orada ki sığınmacılarla sohbet edip fotoğraflar çekinmişti. Şimdiki Karkamış ziyareti ve O zaman ki ziyareti sosyal medyada oldukça takdir gördü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.