KARŞIMIZDA BİR MUHALEFET YOK

Tamamen düzenbaz, yalancı, uydurukçu, Türkiye'ye kastedenlerle işbirliği içindeki bir hilekar mikser grubu var. Öyle büyük bir manipülasyon dönüyor ki, bunu kendi menfaatleri için dahi yaptıklarına inanmıyorum. Bunlar birilerinin direktifleriyle hareket edip arkalarındaki kuklacıya alan açmaya çalışıyorlar. Kendilerine kendileri dahi inanmadıklarından, o alan açtıklarının sayesinde devlet mekanizmasının herhangi bir yerinde tutunabilme hevesindeler.

Ava çıkan kurt, karga ile birlikte çalışır. Karga, ona av olabilecek hayvanları bulur ve gaklayarak kurda haber eder. Kurt da sinsice yaklaşıp onu boğazlar ve tıka basa karnını doyurur. Artanı da kargaya terk eder. Kurt, bu yüzden kargaya hiç dokunmaz.

Bizim muhalefet kargadır. İktidarı yenme derdinde değildir. Yıpratma derdindedir. O yıpratacak ki birileri gelip onu indirsin karga da sebeplensin. Bu gün yine Van'da Demirtaş'a ve Kavala'ya özgürlük istemiş. Nereye gitse, orayı neyle etkileyebileceğini hesap ediyorsa oraya bir mavi boncuk bırakıyor. Bu iki şahsın serbest bırakılmasını kimler istiyor? Amerika ve Almanya. İşte onlar kurt, Van'da konuşan karga.

Ya 'Erdoğan kaçacak' üfürmesi. Hem de Amerika'ya kaçacakmış. Hasbinallah ya! Buna kargalar bile güldü. Fakat iş, komedinin ötesindedir. Kim bilir ne hesaplarla dillendiriyor bu sufleyi. Hem de 27 Mayısın hemen öncesi. Türkiye İsveç ve Finlandiya'ya şerh koydu ya. Büyük ihtimalle bu direnci kırmaya çalışıyorlar. Açık bir tehdit yani. Karşımızda muhalefet adı altında ateşle oynamaya teşne çok tehlikeli bir güruh var. Ama Erdoğan da ağızlarının payını verdi. Çıkardı 27 Mayıs sıkıyönetim komutanlığının Menderesler hakkındaki iftira belgesini ortaya koyuverdi. Ama bir şey daha söyledi; 'hesap günü de gelecek' dedi.

Bu kadar ihaneti açıktan yapma fütursuzluğunu gösterenler elbet bunun hesabını verecekler. O zamana kadar gaklamaya devam edebilirler. Bunları yaparak 15 Temmuzu devam ettirmeye çalışıyorlar. Ama 15 Temmuza karşı mücadele de sürüyor. Hangisinin galip geleceğini önümüzdeki sene göreceğiz. Onlar için zaman daralıyor. Bunlar son çırpınışlarıdır. Başaramayacaklar. Bu millet engin ferasetiyle tuzakları bozacaktır. O zaman göreceğiz. Guaido gibi kimler nerelere kaçacak. Kanatları koparılmış bir karga gibi nasıl terk edilecekler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.