Kocaeli'nin Kandıra ilçesi MHP Yöneticisi Denizde Boğuldu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi MHP Yöneticisi Denizde Boğuldu

İzmit Kocaeli MHP eski İlçe Yöneticilerinden Servet Türk Denize Girmek İçin Kandıra Sahiline Gitti Servet Türk Denize Girdikten Sonra Kısa Bir Süreliğine Gözlerden Kayboldu . Dalgıç Yardımıyla Yapılan Aramada Servet Türkün Cenazesine Ulaşıldı..

MHP’nin eski İzmit ilçe yöneticilerinden olan Servet Türk (34), önceki gün denize girmek için Kandıra Cebeci Sahili’ne geldi. Türk, denize girdikten bir süre sonra karanlıkta gözden kayboldu. Servet Türk’le birlikte gelen arkadaşları durumu fark ederek hemen güvenlik güçlerine bildirdi. Dalgıç yardımıyla yapılan arama sonrası Servet Türk’ün cansız bedenine ulaşıldı. Boğularak hayatını kaybeden Servet Türk’ün cenazesi önce Kandıra Devlet Hastanesine oradan da İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İzmit Alikahya’da ikamet eden ve yine Alikahya’da büfe işleten Servet Türk'ün cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Evli ve 3 yaşında bir çocuk babası olan Servet Türk’ün cenazesi Gündoğdu Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gündoğdu Mezarlığında toprağa verildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.