Konya Bilgehane kayıt başvurusu yaz 2022 I TIKLA BAŞVUR

Konya Bilgehane kayıt başvurusu yaz 2022 I TIKLA BAŞVUR

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Bilgehanelerinde 2022 yaz kayıt başvuruları bugün (4 Haziran 2022 Cumartesi) başladı. Hangi yaş aralığındaki çocuklar için nasıl başvuru yapılacak, hangi kurslar yer alacak? İşte başvuru formu ve linki ile diğer detaylar.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Bilgehanelerinde 2022 yaz kayıt başvuruları bugün başladı.

KONYA BİLGEHANE 2022 YAZ DÖNEMİ KAYITLARI NE ZAMAN?

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehaneler’de 2022 yaz dönemi kayıtları 4-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyalı çocukların ve gençlerin hem akademik yönden hem de milli ve manevi yönden en güzel şekilde yetişmeleri için gayret gösterdiklerini belirterek bu manada hizmet veren Bilgehanelerin de önemli görevler üstlendiğini söyledi.

KONYA BİLGEHANE 2022 YAZ DÖNEMİ KAYDINI HANGİ YAŞTAKİ ÇOCUKLAR YAPTIRABİLECEK?

Bilgehanelerde öğrencilerin dolu dolu bir yaz dönemi geçirmeleri yönünde planlama yaptıklarını kaydeden Başkan Altay, “Çocuklarımızın hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri keyifli bir yaz tatili olması için Bilgehanelerdeki yaz etkinlerimizin çok faydalı olacağına inanıyorum. Yaz tatilini verimli geçirmek isteyen 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıftaki tüm öğrencilerimizin bu güzel fırsatı değerlendirmesi için 4-12 Haziran tarihleri arasındaki kayıtlara başvurmaya davet ediyorum.” dedi.

YAZIN BİLGEHANELERDE HANGİ ETKİNLİKLER YER ALACAK?

İlçelerle birlikte 19 şubeye ulaşan Bilgehaneler, sene içinde milli ve manevi değerler temasıyla ders destek programları, psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri, atölye ve etkinliklerle öğrencilere hizmet verirken, yaz dönemine de Kur’an-ı Kerim, sportif faaliyetler ve kamp, enstrüman, çömlek, görsel sanatlar, binicilik, “Deney’im Olsun”, “Matölye” (matematik atölyesi) ve çok daha fazlasıyla giriş yapmaya hazırlanıyor.

KONYA BİLGEHANE YAZ 2022 KAYIT BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

26 Haziran-19 Ağustos tarihlerini kapsayacak olan yaz etkinlikleri kayıt başvuruları, 4 Haziran Cumartesi günü aşağındaki link tıklanarak online kayıt şeklinde alınmaya başlayacak. Veliler, kayıt için verilen dijital platformdan evlerine en yakın Bilgehaneyi seçebilecek ve öğrencilerin kayıtlarını kolaylıkla gerçekleştirebilecek. Böylelikle Bilgehanelere giderek kayıt oluşturulmasına gerek kalmadan kayıt işlemleri kolaylıkla yapılabilecek.

BİLGEHANE YAZ ETKİNLİKLERİ 2022 KAYIT BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Konya Bilgehane kayıt formu, Bilgehane kayıt formu, Bilgehane kayıt formu 2022, Bilgehane Konya başvuru, Konya Bilgehane kayıt tarihleri, Bilgehane Konya Şubeleri kayıt, Bilgehane Konya başvuru gibi aramaların sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haber Dairesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.