KONYA’YA BAKANLIK VAR MI?

KONYA’YA BAKANLIK VAR MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi cumartesi günü açıklayacak. Listede kimlerin olacağı merakla beklenirken kulislerde sürpriz isimler gündeme geliyor

GERİ SAYIM BAŞLADI

28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde sandıktan zaferle ayrılanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabinesini yarın ya da en geç cumartesi günü açıklayacak. Yarın yapılacak TBMM açılış ve Milletvekili yemin töreninin ardından yeni kabine için mesai başlayacak. Listenin cumartesi günü kamuoyuna duyurulacağı ifade edildi.

YOLA DEVAM EDECEKLER

Erdoğan ve kurmaylarının üzerinde çalıştığı yeni Bakanlar Kurulu Kabinesi’nde milletvekili seçilen bakanlara göreve verilmesi durumunda Hulusi Akar, Süleyman Soylu, Mevlüt Çavuşoğlu ve Murat Kurum'un görevlerine devam etmesi bekleniyor. Meclis başkanlığı görevi için ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Numan Kurtulmuş’un ismi geçiyor.

MHP’YE BAKANLIK VERİLİYOR!

Yeni kabinede Cumhur İttifakı ortaklarından MHP’ye bir bakanlık verileceği ve bu ismin de Ruhi Ersoy olacağı kulislerde konuşuluyor. Kamuoyunun yakından takip ettiği bakanlıklardan birisi de Hazine ve Maliye Bakanlığı. Burada da gözler ismi ekonomiden sorumlu Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı için de geçen Mehmet Şimşek’in üzerinde olacak.

KONYA’YA BAKANLIK VAR MI?

Geçen dönem kabineye 2 bakan veren Konya’nın yeni dönemde alacağı bakanlıklar da tüm şehir tarafından heyecanla bekleniyor. İstanbul 1. Bölge Milletvekili seçilen Murat Kurum ile milletvekili listelerine girmeyen Fahrettin Koca’nın durumu yakından takip edilirken, Konya’dan başka bir ismin listede olup olmayacağı da merak edilenler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.