Manisa'da Türksat internet malesef çöktü !

Manisa'da Türksat internet malesef çöktü !

Manisa'lı vatandaşlar Türksat İnternet'ten Turkcell Süperonline internet'te hızla geçmeye başladılar.

"Manisa'da Türksat İnternet çöktü"

Manisa'lı vatandaşlar Türksat İnternet'ten Turkcell süperonline internet'te hızla geçmeye başladılar. Manisa Türksat İnternetlerinin doğru dürüst çalışmadığını söyleyen mağdur vatandaşlar Türksat yetkili servislerini arayarak internetlerinin yavaş çalıştığını söylediler.

Bir Müşteri aradığında KOTA'yı aşmıssın dediler. Müşteri KOTA'yı yükseltti. Yavaş çalışan internetinin hızını 25 Mbps 75 GB'ye yükselttikten sonra ilk gün internet hızı 25 Mbps'ye kadar çıktı. Diğer günler internet hızı yine eski düşük hızına düştü

Öfkeli vatandaşlar para veriyoruz ama internetler malesef çok yavaş çalışıyor neden Türksat bu sorunu çözmüyor biz pahalıda olsa düzgün hizmet veren başka oparatörlerin internet hizmetine geçeceğiz dediler.

Haber Metin Durmaz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum