Mardin’de bir partinin daha 1. sıra adayı istifa etti

Mardin’de bir partinin daha 1. sıra adayı istifa etti

Mardin’de seçim çalışmalarına start veren siyasi partiler çalışmalarına devam ederken BBP’den sonra Memleket Partisi’nin de birinci sıra adayı partisinden istifa etti.

Memleket Partisi Mardin birinci sıra adayı Seyfettin Çelik partisinden ve birinci sıra adaylığından istifa etti.

Tat Aşiretine mensup Seyfettin Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifa ettiğini açıkladı.

Çelik’in istifası ile ilgili olarak ada aynı aşirete mensup Yeniden Refah Partisinin Mardin birinci sıra adayı Ömer Faruk Afadle yaptığı paylaşımda “Memleket Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayımız amcaoğlumuz Seyfettin Çelik “Bugün Tatavilerin birlik günüdür’ diyerek 2. veya 5. Sıra değil! 1. Sıra Milletvekili adayı olmasına rağmen adaylıktan ve Memleket Partisinden istifa etti. Yiğit oğlu yiğit amcamızın oğlu Seyfettin Çelik’e birliğimiz için yaptığı bu büyük fedakarlıktan dolayı önce şahsım sonra aşiretimiz adına teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.