Melih Gökçek'in Yerine Gelecek Sürpriz İsim Kim?

Melih Gökçek'in Yerine Gelecek Sürpriz İsim Kim?

Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in geçtiğimiz hafta istifa etmesinin ardından yerine kimin geleceği konuşulmaya başladı. Medyada haber konusu olmayan sürpriz ismin aday gösterilebileceği iddia ediliyor.

Ak Parti'de Melih Gökçek'in istifasının ardından yerine kimin geleceği konusunda gözler Ak Parti'ye çevrildi. Yarın il teşkilatında yapılacak olan temayül yoklamasının ardından teşkilatların 2019'a kadar Ankara'yı yönetecek başkanı olarak kimi görmek istedikleri öğrenilecek. Gizli oylama ile yapılacak olan seçimin sonuçları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilecek. CHP aday göstermeyeceğini açıklarken, MHP'nin yapacağı kararlar istişare sonucunda kararlaştırılacak.

Ak Partinin adayı olarak ise Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın ismi kulislerde konuşuluyor. İsmi haberlere pek konu olmayan sürpriz bir ismin de aday olarak gösterilebileceği iddialar arasında yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.