MHP ADAYI MEMET ER, PROJELERİNİ ANLATTI

MHP ADAYI MEMET ER, PROJELERİNİ ANLATTI

ESNAF TEŞKİLATININ KONUĞU MHP ADAYI ER OLDU

Milliyetçi Hareket Partisinde Sivas Belediye Başkan Adayı olan Memet Er, esnaf teşkilatıyla bir araya gelerek projelerini paylaştı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından Sesob toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sivas Esob Başkanı Beşir Köksal, MHP Belediye Başkan adayı Memet Er, MHP ilçe Başkanı Metin Topçu, oda başkanları yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile esnaflar katıldı.

Siyasi partilerin belediye Başkan adayları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını, projelerini yakından görmek istediklerini ifade eden Sivas Esob Başkanı Beşir Köksal, esnaf teşkilatı olarak her partiye aynı mesafede olduklarını belirterek, “31 Mart tarihinde ülkemizde ve ilimizde bir seçim yapılacak. Sivasımızın hizmetine talip olan siyasi partilerimizin değerli başkan adaylarıyla esnaf teşkilatımızın başkan ve yöneticilerini bir araya getirmek için böyle bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantımızda adaylarımız ilimize yapacakları projeler hakkında bilgi veriyor ve teşkilat mensuplarımızın sorularını cevaplıyorlar. Yapılacak olan seçimde siyasi partilerimizin adaylarına başarılar diliyorum”dedi.

Sesob Başkanı Beşir Köksal, esnafın ve ilimizin yerel ve yasal sorunları hakkında da bilgi verdikten sonra projelerini açıklayan MHP Belediye Başkan Adayı Memet Er, Sivas’ta yaşadığını ve yıllardır esnaflık yaptığını belirterek, Sivas’ın sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi.

Başkan adayı olduktan sonra ziyaretler yaparak esnafların sorunlarını da yerinde görme imkanı bulduğunu dile getiren Er, Belediye başkanlığına seçilmesi halinde su ücretlerini yüzde 25 düşüreceğinin müjdesini verdi.

MHP Belediye Başkan Adayı Memet Er, Belediyelerin rant kapısı olmadığını bu nedenle de meclis üyelerinin müteahhitlik yapmayacağını ve inşaat rantı peşinde olmayacağını dile getiren Er, Tarihi kent meydanı projesi başta olmak üzere sosyal, kültürel ve Sivas’ın gelişimine yönelik olarak hazırladığı projeleri sinevizyon eşliğinde anlattı.

Er, kısa vadeli olarak su ücretlerine yüzde yirmibeş indirim, İmarda yaşanan adaletsizliğin giderilmesi, mevcut projelerin takibinin yapılması gibi birçok proje hakkında bilgi verdi.

Orta vadeli olarak ise Hilal Kart, Üniversite-Merkez arası rayli sistem , Ulaş Devlet Üretme Çiftliği, Doğal Botanik Park, Sivas İşbirliği Platformu, Sivas Elçileri , 108 gün Milli Mücadele Müzesi, Spor Turizm , Kaplıca Restorasyon projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.