MHP lideri ateş püskürdü: İğrenç mahluklar

MHP lideri ateş püskürdü: İğrenç mahluklar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Grup toplantısında o olay ile ilgili ateş püskürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde yol verme tartışmasından dolayı Ankara’da iki gazimizi ve ailelerine saldıranlar hakkında çok sert konuştu.

Bahçeli partisinin grup toplantısında gazilerimize ve ailelerine saldıran magandalara tepki göstererek, "Bir gazimiz, yanında eşi, iki yaşında yavrumuz, yine bir gazimiz ve onun ailesiyle seyahat halindeyken şehir eşkıyalarının saldırısına uğramıştır. Gazilerimize vurmanın ne demek olduğunu, bunun sonucunun neler olacağını, burunlarından fitil fitil gelesiye kadar yaşayıp görmelerini tez elden bekliyorum. Gazilerimize el kaldıran, tekme sallayan, küfür ve hakaret yağdıran bu iğrenç mahluklar doğduklarına pişman edilmeli, ağır şekilde cezalandırılmalıdır" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.