MİLLET PARTİSİ GENEL BAŞKANI CUMA NACAR' DAN ESNAF ZİYARETİ

MİLLET PARTİSİ GENEL BAŞKANI CUMA NACAR' DAN ESNAF ZİYARETİ

Millet Partisi Genel Başkanı Sayın Cuma Nacar seçim çalışmaları kapsamında Tokat'a geldi.

Partililer tarafından Novada alışveriş merkezi önünde karşılanan Nacar, seçim otobüsüyle şehir turu atarak halkı selamladı.

Daha sonra esnaf ziyaretine başladı. Çekenli ve Meydan bölgesi esnafı ile bir araya gelen Nacar, esnafın dertlerini dinledi. Kendi çözüm projelerini anlattı.

DÖRT ADAYA DA KEFİL DEĞİLİZ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylarının olmadığını, mevcut dört adaya da kefil olmadıklarını söyledi. Milletvekilliği seçimine tek başına kendi ad ve logosuyla 81 il ve tüm seçim çevrelerinde girdiklerini anlattı. Seçmenden 'helal oylarınızı gönül rahatlığıyla oy pusulasının en başında bulunan Millet Partisi'ne verebilirsiniz' diyerek oy istedi.

İTTİFAK ÇABALARIMIZ SONUÇ VERMEDİ

İttifak için çok uğraştık maalesef gerçekleşmedi. Bilge Lider rahmetli Sayın kurucu Genel Başkanımız birlik için çok çaba gösterdi. Yazılmış Birlik Davası adlı kitabı var. 1991 üçlü ittifakının mimarı Edibali'dir. Mevcut 2 ittifaka da katılmamız mümkün değildir. Birisi yanına Hüda-Par'ı diğeri HDP'yi aldı. Birbirinden farkı yok. Dedi.

Ötekileştiren, ayrıştıran değil, birleştiren kaynaştıran partiyiz. Birliğin adresi Millet Partisi dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum