Milli Muharip Uçağın adı KAAN oldu

Milli Muharip Uçağın adı KAAN oldu.

İsim babası Devlet Bahçeli.

Erdoğan gerçekten kadirşinas bir lider. Bahçelinin ve milliyetçilerin zor zamanda Ak Parti’ye dolayısıyla da ülkenin istikrarına verdiği desteği her zaman dikkate aldı.

Ülkenin yönetilme tarzında MHP’nin rengi hep görüldü.

21 yılın üstüne halen yüzde 40 oyu olan Ak Parti ve yetişmiş kadroları artık bu ülkenin merkez siyasi partisidir ve istikrar için vazgeçilmez olduğunu ispatlamıştır.

Hangi kesim ülkede istikrar olsun diyorsa ve yönetiminde rengini göstermek istiyorsa Ak Parti’ye destek vermelidir.

Mesela 2014-2015 yıllarında Kobani olaylarında bir akıl tarafından yürütülen algı ile Ak Parti’ye oy veren Kürtlerin bir kısmının HDP’ye oy vermeye başlaması. Bu oran toplam seçmen içerisinde yüzde 3-4’lük bir oranı teşkil ediyordu. Son anketlerde HDP/Yeşil Sol’un oyu 8 civarı görünmektedir.

Bu seçimde bu seçmenlerin yeniden Ak Parti’ye destek vermesi Yeşil Sol/HDP’yi baraj altında bırakacak ve Ak Parti’nin daha güçlü şekilde meclise girmesini sağlayacak ve ülkede Kürtler PKK/HDP yükünden kurtulacaktır.

Yeşil Sol/HDP’ye oy vererek meclise taşıyacakları sosyalist İşçi Partisi’nin milli ve dini her şeye uzak olan isimlerini meclise taşıma vebalinden de kurtulacaklardır.

Kürtler böylece başkalarına çalışmak yerine kendilerine çalışmış olacak. Ülkenin yönetim renginde kendilerini daha çok göreceklerdir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.