Milyonlar ''Evet'' için Yenikapı'da toplanıyor!

Milyonlar ''Evet'' için Yenikapı'da toplanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın gelmesini merakla bekleyen binlerce kişi Yenikapı'da toplanıyor.

8 Nisan Cumartesi gününü iple çeken milyonlarca vatandaş bugun saat 16:00'da başlayacak olan İstanbul Yenikapı Mitingi için akın akın miting alanına toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın birlikte yapacakları miting saat 16:00'da başlayacak. 

16 Nisan Anayasa değişikliği referandumuna sadece 8 gün kaldı. Önümüzdeki pazar Türkiye kritik referandum oylamasına başlayacak. Referanduma sayılı günler kala MHP Başkanı Bahçeli bugün Antalya'da ''evet'' için düzenlediği mitingde konuşma yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Trabzon'da mitingde ''Hayır'' için konuşma yaptı.

Yenikapı Mitingi saat kaçta başlayacak?
İstanbul Yenikapı mitingi için vatandaşlar oluk oluk miting alanına akın ediyor. Yaklaşık 2 milyon kadar insanın bir araya geleceği 2017 İstanbul Yenikapı mitingi saat 16:00'da başlayacak. Erdoğan'ın eve Binali Yıldırım'ın konuşacağı kritik miting'de ''Evet'' için konuşma yapılacak. 

Ak Parti Yenikapı mitingi için yola çıkanlar'dan #YeniKapıdayız başlığı resimlerini Twitter üzerinden ve diğer sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.