MİT Teşkilatında FETÖ/PDY Operasyonu:87 Personel İhraç Edildi

MİT Teşkilatında FETÖ/PDY Operasyonu:87 Personel İhraç Edildi

FETÖ darbe girişimi sonrasında,örgütle ilişkisi tespit edilip açığa alınan 141 personelden 100'ünün sorgusu tamamlandı ve 87'si ihraç edildi.

FETÖ darbe girişimi sonrasında,örgütle ilişkisi tespit edilip açığa alınan 141 personelden 100'ünün sorgusu tamamlandı ve 87'si ihraç edildi.İhraç edilen 52 memurla alakalı dosyalar savcılığa gönderilip suç duyurusunda bulunuldu.

41 Kişinin Soruşturması Devam Ediyor4

Mit'ten yapılan açıklamaya göre,15 Temmuz darbe olayları kapsamında açığa alınan 141 personel içinden 100'ünün soruşturması bitti.100 personel arsından 87'si,işlediği suçlardan dolayı kamu görevinden ihraç edildi.Bu personeller hiç bir şekilde devlet kurumlarında çalışamayacak.Diğer 41 personelinde soruşturmasının devam ettiği ve yakında sonuçlanacağı öğrenildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.