Muğla'da Öz kızlarına zorla tecavüz eden sapık baba Tutuklandı

Muğla'da Öz kızlarına zorla tecavüz eden sapık baba Tutuklandı

Öz kızlarına tecavüz eden vicdansız baba tutuklandı. Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki M.E 17 ve 27 yaşındaki kızlarına tecavüz ettiği için gözaltına alınmıştı

Öz kızlarına tecavüz eden vicdansız baba tutuklandı. Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki M.E 17 ve 27 yaşındaki kızlarına tecavüz ettiği için gözaltına alınmıştı. İki kızıyla zorla cinsel ilişkiye giren 48 yaşındaki M.E  ’çocuğun basit cinsel istismarı’ ve ’mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde çocuğa cinsel istismarı’ suçlamalarıyla tutuklandı.

Muğla'da yaşanan bir tecavüz olayı herkesin kanını dondurmuştu. MUĞLA’nın Köyceğiz İlçesi’nde yaşayan 48 yaşındaki baba M.E. kızları 17 yaşındaki B.E. ve 27 yaşındaki E.E. ile zorla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E., tutuklandı.

 

Toparlar Mahallesi’nde yaşayan ve çiftçilik yapan M.E., iddiaya göre, gündüzleri eşi tarlada çalışırken öz kızı olan B.E. ve E.E. ile üç yıldır belli aralıklarla zorla cinsel ilişkiye girdi. Lise öğrencisi B.E.’nin bu nedenle bunalımda olmasından şüphelenen rehber öğretmenin onunla konuşması sonrası olay ortaya çıktı. 

 

Jandarma tarafından gözaltına alınan M.E., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. M.E., ’çocuğun basit cinsel istismarı’ ve ’mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde çocuğa cinsel istismarı’ suçlamalarıyla tutuklandı.
 

TECAVÜZÜN CEZASI NEDİR? 

Gencecik bedenlerin solup gittiği tecavüz olaylarının ardından tecavüzcülere verilen cezalar hiç bir zaman yeterli bulunmuyor. 

Taciz ve tecavüzün cezaları Türk Ceza Kanununda çok komik oranlarda düzenlenmiştir.

Adeta bu cezalar tecavüzü teşvik eder nitelikte.

TCK 202. Maddesi ve devamında düzenlenen cinsel istismar suçlarında 15 yaşından küçük çocukla rızası olsa dahi cinsel ilişkiye giren kişiye tecavüzden ceza verilmektedir. Bu ceza çocuğun psikolojisinin bozulması durumunda 15 yıla kadar çıkmaktadır.

Ancak çocuğun psikolojisi bozulmamışsa verilen cezalar çok komik oranlarda kalmaktadır.

Eğer çocuk 15 ile 18 yaş arsında ise bu defa çocuğun rızası olduğunda tecavüzden değil “küçükle cinsel ilişkiye girme” suçundan ceza verilmekte ve bu ceza sonucunda sanık hapis yatmamaktadır.

Eğer zorla cinsel saldırı yapılmışsa bu defa yine verilen cezalar 5 yıl civarında kalmaktadır. Eğer mağdurun veya mağdurenin psikolojisi bozulmuşsa verilen ceza 15 yıla kadar artmaktadır.

18 yaşından büyük mağdureler ve mağdurlar içinde durum aynı.

Unutmamak gerekir ki Türkiye’de Zina suç olmaktan çıkarılmıştır. Bu sebeple iki yetişkin ister evli olsun ister bekar eğer aralarında bir para ilişkisi yoksa hiçbir cezaya çarptırılmamaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.