NE DİYORSUN BU İŞE, FORD'CU KOCUM ?!!

Ford marka araçlar ABD'de, Almanya'da, İngiltere’de de böyle mi imal ediliyor, yoksa KOC'ların OTOSAN'ı en adi ve en kalitesiz malzemeyi kullanarak, müşteriye "kaktırma" konusunda mi "uzmanlaşmış", bilemiyorum !

Kıymetli dostlarım, KOC HOLDİNG bünyesinde bulunan OTOYOL'un Iveco'sunu, OTOKAR'ın Landrover'ini, TOFAŞ'ın hemen her arabasını ve bilhassa OTOSAN'ın Focus, Connect, Transit'ini uzun seneler kullandım. Son 3 seneden beri de CARGO Kamyonlarını kullanıyorum (2526 ve 2524).

Arabalar benim değil; LandRover'i muvazzaflık dönemimde kullanırdım. Diğerlerini, emekli olduktan sonra kullandım; bunlar da, çalıştığım işyerlerine ait arabalar..

Kullanan hiç kimsenin, bu arabaların kaliteleri hakkında müspet fikir beyan edeceğini zannetmiyorum. Lakin, tamirci esnafının en sevdiği arabaların da, bunlar olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Eh, severler elbette; dükkânlarının önünden hiç eksik olmuyor ki...

Neresine el atsanız, elinizde kalıyor; bir gün frenlerden ariza veriyor, ertesi gün marş basmıyor, bir sonraki gün debriyaj, vites, on düzen, far düğmesi, tahliye, kompresör...

Çok affedersiniz, bu Ford markasını "it" olsa kapıma bağlamam !.. Amma yollarda da ne çok görüyoruz.. Cidden hayret verici..

Son birkaç gündür ariza tamir ettirmekten gına geldi yahu!

Koç’um, çok beddua alıyorsun, haberin olsun !

....

Selam ve dua ile kıymetli dostlarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.