O Son Dakika Patlamada, Tam 80 Sivil, Hayatını Kaybetti!

O Son Dakika Patlamada, Tam 80 Sivil, Hayatını Kaybetti!

Irak Başkent Bağdat' a yaklaşık 30 km. 'de bulunan bir pazar yerinde meydana gelen ve henüz kimsenin üstlendiği patlama akabi, otalığın can pazarına döndüğü ve akabinde de 80 Irak Vatandaşının hayatını kaybettiği açıklandı.

Irak'ta başkent Bağdat'a 30 kilometre uzaklıkta bir pazar yerine bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda en az 80 kişi hayatını kaybetti. 

Irak, uzun bir aradan sonra en kanlı saldırılardan birine sahne oldu. Başkent Bağdat'ın  30 kilometre kuzey doğusunda bulunan bir yerleşim yerinde, bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. 80 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yetkililer çok sayıda yaralı olduğunu da duyurdu. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Saldırıyı, henüz üstlenen olmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.