Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün?

Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün?

2015 Ramazan Bayramı Tatili Uzatıldı. Başbakanlıkta yapılan açıklama ile 16 Temmuz Arefe Günü, Kamu Çalışanları için İdari tatil ilan edildi.

2015 yılında Ramazan Bayramının 17 Temmuz Cuma günü olması, Cumartesi ve Pazar çalışmayanları az tatil yapacakları dolayısı ile üzerken, Başbakanlıktan gelen 16 Temmuz Perşembe Arefe günü idari tatili de herkesi sevindirdi. Kamu Çalışanları 16 Temmuz Arefe Günü, idari tatil yapacak .

 

Daha önce 3 gün olarak açıklanan Ramazan Bayramı tatili Başbakanlık tarafından bir gün daha uzatıldı. Başbakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, arefe olan 16 Temmuz Perşembe günü de, kamu personelinin idari izinli sayılacağı belirtildi. 

Başbakanlık tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle; ''Başbakan Ahmet Davutoğlu 16 Temmuz Perşembe günü Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların yarım gün izinli sayılmasını ilişkin yazıyı imzalamıştır. Buna göre, gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Ramazan Bayramı'nın arifesi 16 Temmuz 2015 Perşembe günü idari izinli sayılacaktır. Yazı ilgili kurumlara gönderilmiştir." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.