İmdat ZEYTİNCİ

İmdat ZEYTİNCİ

Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Değerli dostlarım, değerli hemşerilerim, yine geldi güzel bir Ramazan Bayramı. Kimimiz gurbet te, kimimiz vatanımızda, kimimiz askerde, kimimiz görevde ve kimimiz toprakta. Öncelikle Allah bütün geçmişlerimize rahmet eylesin. 

Bir ömür boyu koşturmadıkmı, ekmek atlı biz yaya. Ve ömür bittiğinde toprak sahibi olmadıkmı? Amaç ne o zaman? Ne sadece çalışmak, nede sadece ibadet için geldik oy sa ki.

Ne kadar çabalarsan çabala. Olacak olur, ölecek ölür, Allahın dediği olur. O zaman şu küçücük hayatta, sevmek varken nefret niye?
Gülümsemek varken somurtmak niye? Kucaklaşmak varken, vuruşmak niye?

Bu güzel bayram vesilesi ile Allah vatanımıza, milletimize, Cumhurumuza, Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Müdürlerimize, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, Askerimize, Polisimize, Amirimize, memurumuza ve tüm halkımıza zeval vermesin inşaallah. Allah hepimize akıl fikir vermiş. Dışarıdaki dönen dolapları gören bir kardeşiniz olarak acizane küçücük isdirhamım. Okuyalım, çocuklarımızı okutalım. Bize dayatılanı değil, doğru tarihleri öğrenelim. İnadına siyaset değil, vatanı korumak için doğru bildiğimiz yoldan ayrılmayalım. Zaten her tarafımız düşman. Düşman artık içimizde.

Bütün islâm aleminin Ramazan bayramını kutlar, Saygı ve hürmetlerimi sunarım. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.