Recep Tayyip Erdoğan'dan vatandaşlık söylemi !!!

Recep Tayyip Erdoğan'dan vatandaşlık söylemi !!!

Recep Tayyip Erdoğan 110 bin Suriyelinin Türk vatandaşlığına alındığını ve bu sayının arttıralacağını söyleen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriyelilere vatandaşlık verilmesini istedi.

Recep Tayyip Erdoğan 110 bin Suriyelinin Türk vatandaşlığına alındığını ve bu sayının arttıralacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriyelilere vatandaşlık verilmesini istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriyelilere vatandaşlık verilmesine dair, ''Çünkü bu insanlar benim ülkemde kaçak göcek yaşamasın. Vatandaşlığını aldığı zaman herhangi 1 kuruluşta rahatlıkla işini bulsun orada çalışsın'' sözleriyle savundu.

Günümüzde Suriyeliler konusunda gerek Suriye'ye ve Suriye'lilere gerekli yardımı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan günümüzde ve gelecekte de yardımlarını yapmaya devam edeceğini belirtti. Ülkemiz de Mülteci konumunda bulunan Suriyelileri ülkelerine rahat şekilde tekrardan yaşayabilmeleri için elinden geleni yapan Recep Tayyip Erdoğan artık daha fazla elinden geleni yapmaya çalışacağını belirtti.

Yorumlarınız belirtmeyi unutmayınız..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.