Saatlerce Araba'da Unutulan Bebek Hayatını Kaybetti

Saatlerce Araba'da Unutulan Bebek Hayatını Kaybetti

Batman merkezde saatlerce arabada unutulan 3 yaşındaki bebek hayatını kaybetti.Batman Gültepe Mahallesi'nde ikamet eden bir aile bayram ziyareti esnasında araçta unutulan 3 yaşındaki bebek hayatını kaybettiği belirtildi.

Batman Gültepe Mahallesi'nde ikamet eden bir aile bayram ziyareti esnasında araçta unutulan 3 yaşındaki bebek hayatını kaybettiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, merkez Gültepe Mahallesi'nde ikamet eden bir aile, yaptıkları bayram ziyareti esnasında 3 yaşındaki Muhammed Emircan Tüzün isimli bebek araçta unutuldu. Daha sonra bebeklerini almaya giden aile bebeklerinin fenalaştığının gördüklerinde kendi imkânlarıyla hemen Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen bebek kurtarılamadı.

Olayın meydana geldiği kentteki sıcaklığın sabah saatlerinde 39 derece olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (M. Sait Çelik - İLKHA) 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.