Saldırgan Tekmeci için 9 Yıl Hapis Kararı

Saldırgan Tekmeci için 9 Yıl Hapis Kararı

Geçtiğimiz günlerde Çekmeköy belediye otobüsünde hemşire Ayşegül Terzi'yi darbeden Abdullah Çakıroğlu'nun 4 ay hapis cezası istendi.

Hemşire Ayşegül Terzi'yi tekme atarak yaralayan Çakıroğlu için yürütülen soruşturma sonucu belli oldu.

Ayşegül Terzi'nin yarasının basit bit tıppi işlemle iyileştirilebilir olduğu iddanamede, tanık ifadelerinin gözönünde bulundurulduğu ve olay gününe ait görüntü kayıtlarının izlendiği belirtidi.

Şüpheli Çakıroğlu'nun "inanç düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme", "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama", "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarınca yargılanacağı söylendi.

Sözü geçen suçlardan 2 yıl 7 aydan 9 yıl 4 aya kadar tutuklanma cezası istenen iddianamenin, mahkeme kurulunca onaylanması durumunda Çakıroğlu'nun yargılanması gerçekleşecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.