Samsun'da Askeri Araç Uçurumdan Aşağı Uçtu

Samsun'da Askeri Araç Uçurumdan Aşağı Uçtu

Kullanılamaz hale gelen askeri araçta bulunan sürücü er Selim Gökçeler ve yanındaki Jandarma Astsubay Çavuş Güven Doğan yaralandı.

Samsun'da askeri araç yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 1 astsubay ve 1 er yaralandı.

Kaza,Samsun'a bağlı Canik ilçesinde Kaşyayla Mahallesi Yıllıdere'de gerçekleşti.Alınan bilgiye göre,21 yaşındaki Jandarma Ulaştırma Er kontrolündeki Çırkent Jandarma Karakol Komutanlığı'na ait askeri araç,dar virajlı yolda karşı şeritten gelen beton pompası aracına çarpmamak için direksiyonu kırdı ve 50 metrelik uçuruma uçtu.Kaza sonrasında,kullanılamaz hale gelen araçta bulunan sürücü er ve yanındaki 25 yaşındaki Astsubay yaralandı.

Olaya tanık olanların yardımıyla araçtan çıkarılan askerler 112 sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek burda tedaviye alındı.Askerlerin emniyet kemeri takmadıkları için kazayı hafif yaralarla atlattıkları öğrenildi.

Tekkiraz Mahallesi Muhtarı Sait Dinççer, "2012 yılında sel felaketinde bu yol uçtu. Bu konuda daha önce yetkililere başvurduk. Yolun darlığından dolayı aşağıdan gelen araç jandarma aracını sıkıştırıyor. Askeri araç uçuruma yuvarlanıyor ve 2 asker yaralıyor" dedi.

Kaza bölgesi jandarmanın kontrolünde olmasına rağmen savcı soruşturmayı polis ekiplerine devretti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.