Şanlıurfa Suruç' ta, İntihar Saldırısı! Ölü Sayısı An be An Artıyor!

Şanlıurfa Suruç' ta, İntihar Saldırısı! Ölü Sayısı An be An Artıyor!

Şanlıurfa Suruç Amara Kültür Merkezi önünde Gençlik Derneklerinin basın açıklaması sırasında meydana gelen intihar saldırısını, henüz kabullenmese de IŞİD' in yaptığı belirlendi mi?... Ölü gençlerimizin sayısı an itibariyle 30' a yükseldi.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Amara Kültür Merkezi önünde öğlen saatlerinde meydana gelen patlamada ölü sayısı 30’a yükseldi.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Amara Kültür Merkezi önünde Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu mensuplarının basın açıklaması yaptığı sırada, büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle ilk belirlemelere göre 30 kişinin öldüğü 75 kişinin de yaralandığı bilgisi yer aldı. Yaralılar olay yerinden hastanelere kaldırılırken, hayatını kaybedenlerin ise cenazeleri olay yeri inceleme tarafından kontrol edildi. Durumu ağır olan yaralılar Şanlıurfa ve çevre illerdeki hastanelere gönderilirken, durumu ağır olmayan hastaların bir kısmı taburcu edildi. Olay yerinde hafif yaralananların tedavisi Suruç Devlet Hastanesi’nde devam ediyor. Geniş güvenlik önlemleri alınırken, olay yerine çok sayıda ambulans ve cenaze aracı sevk edildi. Soruşturma devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.