Selahattin Demirtaş: Çin Malı Milliyetçiler Bunlar

Selahattin Demirtaş: Çin Malı Milliyetçiler Bunlar

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş Barış İçin Elimizden Gelen Ne Varsa Yaptık . Türkiye Gün Geçtikçe Bataklığa Gidiyor

"Barış için elimizden ne geliyorsa tüm parti yetkililerimiz milletvekillerimiz gece gündüz bu çaba içerisindeyiz. AKP ve MHP sözcülerine bir bakın ağızlarından bir barış sözcüğü bile duyamazsınız. Her gün cenazeler gelse daha da mutlu olacaklar.

Eğer bu akan kandan rahatsızlarsa müzakere çağrılarımızı vatan haini olarak suçlayarak ifade ediyorlar. Bugün gidelim kandili dümdüz edelim şurada savaşalım diyenler vatansever oluyor biz ülkemizde kan akmasın kardeş kardeşi vurmasın şu silahları susturalım dediğimiz için vatan haini oluyoruz böyle bir saçmalık olabilir mi? Milliyetçilikleri de vatanseverlikleri de çakmadır çakma Çin malı milliyetçiler bunlar. " 

-"Türkiye toplumunun yüzde 75 80'i barış istiyor, silahsız çözüm istiyor. Tek derdimiz oy olsaydı yerimizde otururduk savaş politikası AKP'yi bitirir. Ama biz oy derdinde değiliz biz bu savaşı durduracağız." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.