Ya Öcalan tavşana kaç tazıya tut taktiği izliyor ya da PKK içinde bir grup terörden vazgeçmemeye yemin etmiş. Tümünü de etki altında tutuyor. Ancak kaçabilen canını kurtaracak.
DEM Parti de bu işin içinde bir o yana bir bu yana kıvırıp duruyor.
Yok efendim malûl 'Türk Solu' kışkırtıyormuş.
Kışkırtılmasınlar arkadaş.
Olmayacak bir hayalin peşinden sürükledikleri Kürt gençleri ölüp gidiyor.
Hanımefendiler beyefendiler de onların kanı üzerinden 'siyaset yapıyor'. Gitsin sayın Bahçeli ile tokalaşsın, arkasını dönüp bayrak provokasyonunu savunsun. Dağdaki baronlar da 'mücadeleyi terk etmeyeceğiz' diye caka satsın. Terk etmeyin bakalım kala kala kaç kişi kalacak yanınızda?
Avrupa kentlerini yakıp yıkıyorlar neden? Niyet yok da onun için, bildikleri bu.
Bir tanesi de kalkıp SDG'ye laf etmiyor. 'Öcalan böyle söyledi neden silah bırakmıyorsunuz' demiyor.
Sonra el birlik dönüp devleti suçlayacaklar. İsrail ağzıyla 'Kürtler öldürülüyor' falan diyecekler. Halbuki sivil halkı tehdit edenler, canlı kalkan olmaya zorlayanlar kendileri.
10 Aydır sabrediyor her iki devlet de. Hem Suriye hem Türkiye.
Ricacı olacaklardı size.