Demirtaş'tan Diyarbakır Saldırı Açıklaması

Diyarbakır'daki Saldırıyla İlgili Açıklamada Bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Bütün Partiler Ortak Akılla Hareket Etmelidir..

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'daki saldırıyla ilgili olarak Twitter üzerinden bir açıklama yaptı ve"Diyarbakır'da kirli bir tezgah sahneleniyor. İç çatışmayı tetiklemek istiyorlar. Bütün Partiler sabırla ve ortak akılla hareket etmelidir" dedi.

Demirtaş'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

Diyarbakır'da kirli bir tezgah sahneleniyor. İç çatışmayı tetiklemek istiyorlar. Bütün Partiler sabırla ve ortak akılla hareket etmelidir.

Siyasi sorumluluk sahibi olanlar diyalogla bu tür tezgâhları boşa çıkarabilecek olgunlukta davranmalıdırlar.

Sokakta karşı karşıya getirme senaryolarına karşı herkes bilinçle hareket etmeli ve sokaktan çekilmelidir.

Sahte hesaplar üzerinden sosyal medyayı tahrik için kullananlara riayet edilmemelidir. İntikam ve kin kusan hiç kimse iyi niyetli olamaz.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Haberleri