Kardeşim Maltepe'ye Katılma

Muhammed Emin ARGUN

Abdülhamid Hân'ın karşısında sözde hürriyet sevdalılarının durumu neyse Tayyip Erdoğan karşısında sözde adalet arayışcılarının durumu aynıdır.

Hedef İslâm'dır. Hedef müslümanların sesi olmaya gayret gösteren bir sesi kısmaktır. Tıpkı Gezi Olayları gibi, tıpkı 15 Temmuz gibi hain bir kalkışmadır. Hainlerin sonu ise malumdur.

Şimdi sen Ey 5 vakit Namaz kılıp zekat veren Milli Görüşcü kardeşim, Ey Antikapitalist Müslüman kardeşim görüyorumki yine safları karıştırmış karşıya geçmişsin. Karşı safta yer almak sizde giderek kök salmaya başladı.

Soruyorum size ne zaman İslâmi hassasiyetlerle bir eyleme kalkıştınız da sizin yanınızda yer almadık da başka arayışlar içindesiniz? Sen Milli Görüşcü kardeşim Filistin davası için miting tertip ettin katılmadık mı? Sen Antikapitalist kardeşim Yeryüzü Sofranıza destek vermedik mi? Biz birbirimize yeter iken nedir bu müslüman kardeşini terk edip ihaneti tescilli Allah düşmanlarıyla beraber hareket etmeler. Nedir bu her hıyarım var diyene tuz kapıp koşmalar. 

Müslüman kardeşiniz, ümmetin sesi soluğu olmaya gayret gösteren Tayyip Erdoğan'a gelince acımasız olacaksınız. Zalimlerle gülüp oynaşacak, onlara toz kondurmayacaksınız.

Oysa ilahi öğreti bizlere kendi aramızda çok merhametli, zalimlere karşı çok şiddetli olmamızı öğütlemişti.

Velhasıl artık Abdülhamid Hân'a reva görülenleri anlatamayacaksınız çünkü sizde aynısın Tayyip Erdoğan'a yapıyorsunuz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.