Mahmutbey Gişeleri Ücretleri Kalkıyor

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan,İzmir Seferihisar ilçesinde yapılan serbest geçişten sonra,2 ay içinde Mahmutbey gişelerinin ücretini de kaldıracaklarını söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan,Seferihisar'daki kurulan serbest geçiş sistemininden bahsederek,"Şimdi Mahmutbey gişeleriyle ilgili de bu süreci hemen başlattık. 2 ay içerisinde Mahmutbey gişelerini tamamen serbest geçiş haline getireceğiz",açıklamasını yaptı.

Bakana,Mahmutbey gişelerinin ücretsiz olup olmayacağına değinen gazeticelere,"Biz İzmir Seferihisar'da serbest geçiş dediğimiz yolun üstünde araçların takip edildiği, ücretin direkt otomatik kesildiği ve trafiğin hiçbir şekilde aksamadığı bir sistem kurduk, şu an çok başarılı bir şekilde uygulanıyor ve yaklaşık yüzde 30 civarında da trafiği rahatlatıyor. Şimdi Mahmutbey gişeleriyle ilgili de bu süreci hemen başlattık. 2 ay içerisinde Mahmutbey gişelerini tamamen serbest geçiş haline getireceğiz." dedi.

Düzenleme geldikten sonra,gişe trafiğinin yarı yarıya düşeceğine değinen Ahmet Arslan,"Bütün araçlar Mahmutbey gişelerinden serbest geçişle kesintisiz devam edecekler, hangi şeritten geçerse geçsin, ister HGS, ister OGS, fark etmiyor, otomatik olarak üsteki kemerden okunacak ve kişiler bunu hiç fark etmeyecekler bile.", açıklamalarında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Haberleri