MÜSBET MİLLİYETİN VAKTİ DEĞİL!

Hüseyin YILMAZ

Üstad Bediüzzaman'ın müsbet milliyet için söylediklerinin kahir ekseriyeti devletin kavim düşmanlığı yapmadığı devr-i Osmanlı idi.

Sonrası malum, tam bir felâket ve helaket devri. İslâmiyet'in yerine ikame edilen Türk Milliyetçiliği, müsbet milliyet fikrini de yıktı.

Ankara ıslah-ı nefs ve şuur edinceye kadar bu topraklarda ırkçılık değil, mübah olan müsbet milliyet fikri bile ırkçılık hesabına geçer ve memnudur. Tartışmayı bitirecek tek ölçü: İslâm milliyeti...

Müsbet milliyet bile bu zamanda memnudur, zirâ millet mankurtlaştırılmış; ceddinin katillerini, hainler taifesini kahraman biliyor. Her hakikat tersyüz edilmiş. Şuur felc, mantık çatlak; gözlere mil çekilmiş, körün körü!

İflâhımız hiç kolay olmayacak!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.