Samsung Galaxy S9 tanıtılmadan Çin'de kopyasını yaptılar!

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S9 daha tanıtılmadan klonu Çin'de ortaya çıktı.

Daha piyasaya çıkmadan Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ hakkında oldukça fazla şey duyduk. Başlangıçta özellikleri konusunda oldukça fazla bilgi kirliliği oldu ancak Çin'de çıkan bir klon telefon bütün ilginçlikleri unutturdu.

Tanıtımına haftalar kala, Çin'deki bir firma internette dolaşımda olan Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ sızıntılarından habereketle klonlarını çıkardı. Gelen sızıntıların ne kadar doğru olduğu bilinmez ancak klon Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ gerçek.

Klon telefonda, gerçek Galaxy S9'da olması beklenen dikey tek lensli kamera ve parmak izi tarayıcısının tersine, Galaxy S9+'ın arkasında olması beklenen çift kamera yer alıyor. S9'da olması beklenen ince çerçeve ve 18:9 ekran-boy oranıyla dikkat çekiyor. 2K çözünürlüklü ve 5,99 inç olan klon telefon, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile geliyor.

Vkworld adlı firma tarafından yapılan klon telefon, Galaxy S9'un model numarasına kadar benzetilmiş durumda. 5000 mAh pil gücüne sahip klon telefonun normal S9'un çok altında bir fiyatta satılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Haberleri