Samsung’un Kapaklı Akıllı Telefonu Ortaya Çıktı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı kapaklı akıllı telefonu sonunda çıktı. İşe tüm detaylar.

Güney Koreli Samsung bir yandan üst seviye akıllı telefonlarını tanıtırken bir diğer yandan da farklı tarzlarlarda yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışıyor. 

Samsung’un daha önce sızan W2017 modelinin gerçek olup olmayacağı bilinmiyorken Samsung tarafından W2017’nin tanıtılmasının ardından W2017 modelinin gerçek olduğu ortaya çıktı. Samsung’un kapaklı akıllı telefonu olacak olan W2017’nin gücünü Snapodragon’un 835 işlemcisiyle geleceği söylense de tanıtımda Samsung bu modelin Snapdragon 821’den güç alacağını söyledi. 

Hem dış tarafta hem de iç tarafta Full HD çözünürlüğünde Super AMOLED bir ekran barındıran Samsun W2017 ayrıca 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanıyla geliyor. 

Düşük ışıkta bile kullanıcılarına en iyi fotoğrafı sunmayı amaçlayan W2017’de 12 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera ile geliyor. 

Parmak izi ve kablosuz şarj teknolojisini de içinde barındıran Samsung W2017’nin sadece Çin’de satışa sunulması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Haberleri