Serhat mı? Ogeday mı? Dokunulmazlığı kim kazanacak?

Survivor'da bu akşam nefesler tutulacak. Final öncesi oynanacak olan dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Ogeday mı? Serhat mı?

Survivor 2017'de finale çok az kaldı. Final öncesi bu akşam oynanacak olan kritik dokunulmazlık oyunu nefesleri kesecek. Serhat ve Ogeday arasında oynanacak dokunulmazlık oyununu kazanan büyük bir avantaj elde edecek, ve dokunulmazlık sembolünün sahibi olucak. Peki Ogeday mı? Serhat mı? Survivor Final akşamı ne zaman? Survivor final ne zaman oynanacak? İşte detaylar...

Survivor 2017 Finali Ne Zaman?
Acum Ilıcalı daha önceden Survivor 2017 ne zaman final yapacak sorusunu yanıtlamıştı. Survivor Panorama programına katılan Acun Ilıcalı, Survivor 2017 Finalinin Ramazan ayın da olacağını söylemişti. Survivor 2017 20 Haziranda final yapacak. 

Bu akşam dokunulmazlığı kim kazanacak?
Ogeday ve Kadıköy Boğası olarak bilinen Serhat arasında çok krtik bir karşılaşma izleyeceğiz. Karşılaşmayı kimin kazanacağı ise bilinmiyor. 

Survivor saat kaçta? Hangi kanalda?
Survivor bu akşam (3 Haziran Pazartesi 2017) saat 20:00'da TV8 ekranlarında olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Haberleri