Show TV'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık 11. bölüm fragmanı İzle

İlişki Durumu Karışık 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. İlişki Durumu Karışık 11. Bölüm fragmanında neler oluyor? İlişki Durumu Karışık 10. Bölümde neler oldu? İlişki Durumu Karışık son bölüm izle. İlişki Durumu Karışık 10. Bölüm fragmanında neler olacak?

İlişki Durumu Karışık 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. İlişki Durumu Karışık 11. Bölüm fragmanında neler oluyor? İlişki Durumu Karışık 10. Bölümde neler oldu? İlişki Durumu Karışık son bölüm izle.  İlişki Durumu Karışık 10. Bölüm fragmanında  neler olacak? İlişki Durumu Karışık 11. Bölüm fragmanı izle, İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı izle, İlişki Durumu Karışık son bölüm fragmanı izle, İlişki Durumu Karışık fragmanı Show TV izle, İlişki Durumu Karışık  fragmanı full izle.
 

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 10. SON BÖLÜM ÖZETİ

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlaşılmaların kol kola gittiği bir aşkoyunu hikayesi İlişki Durumu Karışık yeni bölümünde; Ayşegül'ün hayatı yoluna girmeye başlıyor. Önce Murat'tan senaryo, ardından menajer Handan'dan reklam projesi teklifi gelince Ayşegül'ü büyük bir heyecan sarıyor.Ancak 10. bölümü ile ekranlara gelecek olan İlişki Durumu Karışık dizisinde bu hafta Can Tekin'i de bir sürpriz bekliyor. Murat, Ayşegül'ün senaryosunu yazacağı dizisi için Can Tekin'e teklif götürüyor ama Can Tekin'in bundan haberi yok. Bu sıralarda Ayşegül ve Elif arasında yol ayrımına giren Can Tekin, bir yandan Elif'e Ayşegül ile arasında hiçbir şey olmayacağının sözünü verirken, diğer yandan Ayşegül'ü kaybetme korkusu yaşıyor.
 

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİNİN KONUSU

Show TV'nin yaz ekranına damgasını vuracak projelerden birisi olan "İlişki Durumu Karışık"; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak. Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan'ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

İlişki Durumu Karışık 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. İlişki Durumu Karışık 11. Bölüm fragmanında neler oluyor? İlişki Durumu Karışık 10. Bölümde neler oldu? İlişki Durumu Karışık son bölüm izle.  İlişki Durumu Karışık 10. Bölüm fragmanında  neler olacak? İlişki Durumu Karışık 11. Bölüm fragmanı izle, İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı izle, İlişki Durumu Karışık son bölüm fragmanı izle, İlişki Durumu Karışık fragmanı Show TV izle, İlişki Durumu Karışık  fragmanı full izle

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Haberleri