Türkiye'ye yeni bir Televizyon kanalı açıldı.

Türksat Kablo Üzerinden yeni yayın hayatına giren TV TURK ilk Röportajları ABD 'de Başbakan Binali Yıldırım'ın Ziyareti sırasında ABD'de bulunan Türk asıllı ABD Demokrat Parti yönetim kurulu üyesi ve süper delege Murat Güzel'le yaptı.

Türkiye'ye yeni bir Televizyon kanalı açıldı.

Türksat Kablo Üzerinden yeni yayın hayatına giren TV TURK ilk Röportajları ABD 'de Başbakan Binali Yıldırım'ın Ziyareti sırasında ABD'de bulunan Türk asıllı ABD Demokrat Parti yönetim kurulu üyesi ve süper delege Murat Güzel'le yaptı.Ve ABD'de bulunan FETÖ ve Metin Topuz ve İranlı İş adamı Rıza Sarraf hakkında Bilgiler verdi.

İkinci Bir Röportajı ise Eski ABD Başkanı Obama ile gerçekleştirecek,Yeni Yayın hayatına başlamasına rağmen birden Tutulan Kanal için Haberden başka TV8 Sahibi Acun Ilıcalı'nın Survivor gibi yarışmalarına benzeyen yarışmalar renk katacak.

Acun Ilıcalı'nın Erzurum'lu Toprağı olan ve Acun Ilıcalı'nın Kendisine Benzeten Genç Yönetmen Mahmut Olgar Kendi ekibiyle en güzel projelerini Yeni Başlayan TV TURK yayın hayatına taşıyacak.Televizyon Sahibi Bünyamin Erdemli bu tür çalışmalarla Gençlerin önünü açacağını bildirdi.

HABER METİN DURMAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Haberleri