Yusuf Yazıcı: Aldığım parayı anneme veririm

Kazandığı parayı ailesine verdiğini söyleyen Yusuf Yazıcı, "Evimiz yıkıldığında ev alacağım diye anneme söz vermiştim, sözümü tuttum" dedi.

BeIN Sports'un sorularını yanıtlayan Trabzonspor'un genç yeteneği Yusuf Yazıcı, önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Yusuf'ın sözleri:

BEN TRİBÜNDEN GELDİM

"Trabzonspor taraftarıyım, tribünlerden geldim. Trabzonspor her maçını kazanmak için oynar. Taraftarın ne istediğini çok iyi biliyorum.  İnşallah üst seviyelerde oynarız. 2009-10'da Türkiye Kupası'nı kazandığımızda meydana kutlamaya gittim. Bir de ligde şampiyon olursak burası nasıl olur? dedim içimden."

ANNEM POLİS YA DA ASKER OLMAMI İSTİYORDU

"Futbol oynamam için annemle babamın çok desteği oldu. Babam biraz daha fazla istedi. Annem okuyup asker ya da polis olmamı istiyordu. Annem hep gözlerin güzel, yakışıklısın deyip beni över."

EVİMİZ YIKILDI YENİ EV ALDIM

"Arabam yok, aldığım parayı anneme ve babama veriyorum. Evimiz yıkıldığında anneme söz vermiştim ev alacağım diye. 3 ay önce yeni ev aldım." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Haberleri